Miele

Yritysmyynti

Tarjoamme yrityksille laadukkaita palveluja

PUHERATKAISUT

Vaihdepalvelu

Sonera Vaihdepalvelussa yrityksen puhelinvaihteen toiminnot voidaan siirtää matkapuhelimiin ilman vaihdeinvestointeja.
Uusien liittymien lisääminen on vaivatonta, ja jos yritys esimerkiksi muuttaa paikkakuntaa, työntekijöiden numerot eivät muutu.
Soveltuu hyvin myös yrityksen yhden toimipaikan matkapuhelinratkaisuksi.
Palvelu edellyttää Soneran gsm-liittymiä.

Viestintäpalvelu VIP

Tiedätkö reaaliaikaisesti, milloin kollegasi ovat tavoitettavissa? Onko nykyinen vaihderatkaisusi ajan tasalla? Toimiiko asiakaspalvelusi toivotulla tavalla vai pompotellaanko asiakasta henkilöltä toiselle? Viestintäpalvelu VIP on monipuolinen viestintäratkaisu, jossa voit valita jokaiselle työntekijälle parhaiten sopivan työvälineen. Vaihtoehdoissa on toimivat ratkaisut asiakaspalvelijoille, vaihteenhoitajille ja kaikille muillekin työntekijöille. 

Kaikki työntekijät voivat päivittää omat läsnäolotietonsa nopeasti myös älypuhelimella. Tieto on heti sekä vaihteenhoitajan että kollegoidesi nähtävillä niin tietokoneella kuin matkapuhelimissakin. Voit soittaa puheluja ja lähettää sekä pika- että tekstiviestejä kätevästi suoraan henkilöhakemistosta. 

Vaihteenhoitaja näkee läsnäolotiedoista, onko tavoiteltava työntekijä vapaana vai puhuuko hän juuri puhelimessa. Näin puheluita ei yhdistetä sellaiselle, joka ei voi siihen vastata. Asiakkaiden puheluihin vastaaminen nopeutuu, mikään puhelu jää vastaamatta eikä asiakkaita pompotella henkilöltä toiselle.

 • Vaihteenhoitaja voi hakea työntekijöitä yrityshakemistosta nimen lisäksi myös muilla kriteereillä, esim. osaamisalueen perusteella.
 • Oikean työntekijän löytäminen on helppoa ja nopeaa.
 • Puhelun voi tarvittaessa välittää matkapuhelimella tietokoneen sijasta.
 • Vaihteenhoitajaa ei sidota työpisteen ääreen.

Asiakaskoulutus

Tarjoamme myös koulutusta tavoitettavuuspalveluiden sekä muiden tuotteiden osalta.
Koulutuksella uudet palvelut ja sovellukset saadaan sujuvasti käyttöön ja yrityksesi varmistaa palveluiden optimaalisen hyödyn.
Tarjoamme koulutusta yrityksen kaikille käyttäjäryhmille: vaihteenhoitajille, myyntihenkilöstölle, asiakaspalveluhenkilöstölle, yrityksen johdolle sekä jokaiselle yrityksen henkilökuntaan kuuluvalle.

Multi-SIM

Multi-SIM-palvelulla käytät samaa numeroa kahdessa eri puhelimessa yhtä aikaa.

Vastaaja

Vastaaja vastaa puolestasi ja Yritysliittymän Vastaajaa voit käyttää internet-selaimella tai wap-palvelulla. Vastaajaviestit on mahdollista ohjata myös sähköpostiin.

Poissaolotiedote

Poissaolotiedotteella ohjaat puhelut esimerkiksi sijaiselle tai vaihteenhoitajalle, kun et itse ole tavoitettavissa.

Fax Mail

Lähetä ja vastaanota fakseja kännykällä. Fax-palvelun sekä tietokoneen faksiohjelmalla tai faksilaitteella matkapuhelimesi muuntuu kirjallisen tiedon lähettäjäksi, vastaanottajaksi tai tulostajaksi sekä kotimaassa että ulkomailla. Saapuvat faksit on mahdollista ohjata myös sähköpostiin .pdf muodossa.

TIETOLIIKENNE

Yritykset verkostoituvat keskenään ja bisnekseen liittyvää tietoa liikkuu entistä enemmän organisaatioiden välillä. Liikkuva tieto tuo tulosta, kun oikea informaatio on oikeaan aikaan oikeassa paikassa.
Olipa yrityksesi pieni tai suuri, toimialueena kotimaa tai koko maailma, niin Business Internet tarjoaa turvalliset internetyhteydet. Tiedonkulku tehostuu ja tietoa voi välittää tehokkaasti.

Sonera Yritysinternet

 • Pienille yrityksille, jotka tarvitsevat vakaan ja luotettavan internetyhteyden, ja joilla on toive käyttää yhteyttä myös puheeseen
 • Kaikenkokoisten yritysten etätyöntekijöille
 • Yrityksille, joilla ei ole vielä omaa toimistoverkkoa, mutta haluaisivat sellaisen

Sopii myös puheen laatuluokitukseen

 • Sopii erinomaisesti Sonera Viestintäpalvelu VIP –palvelun käyttämiseen

Modulaarinen, helposti täydennettävissä

 • Peruspalvelua voidaan täydentää yrityksen tarpeiden mukaan, täydentämiseen sopivat monet Soneran yrityspalvelut (esim. Kiinteä julkiset IP-numerot)
 • Yritysinternet-yhteys asennetaan valmiiksi, eikä sinun tarvitse investoida laitteisiin tai tekniseen osaamiseen. Saat laadukkaan asiakasmodeemin ja tukea yritysasiakaspalvelussa, joka on erikoistunut yritysasiakkaiden palvelemiseen ja yritystuotteiden tuntemukseen.

Yritysinternet plus 

Käyttötarkoitus kiteytettynä
Yritysinternet Plus on internetpalvelu erilaisten yritysten vaativiin tarpeisiin. Palvelu soveltuu yrityksille, joille internet on ydinliiketoiminnan keskeinen osa. Palvelu sisältää kiinteät, julkiset IP-osoitteet ja siihen voidaan sekä yksittäisiä työasemia että laajoja työasemaratkaisuja. Palveluun on saatavilla myös Multihoming- eli monioperaattoriratkaisu, jossa korkean käytettävyyden internetratkaisu toteutetaan kahden internetoperaattorin yhteyden avulla.

Tuotteen käyttötarkoitus
Yritysinternet Plus mahdollistaa laadukkaan internetpalvelun: korkean kapasiteetin, käytettävyyden, liikenteen raportoinnin ja varmentavat ratkaisut. Yrityksesi voi tarjota lähiverkostaan omia internetpalveluita laajoille käyttäjämäärille ja tuottaa sisäisiä palveluita lähiverkkoon.

Yritysinternet Plus-palveluun on liitettävissä useita eri lisäpalveluja kuten Soneran yrityksille tarkoitut tietoturvaratkaisut.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 sisältää kaikki toimiston sähköiset työvälineet: sähköpostin, kalenterit, tiimityövälineet, yhteystietojen hallinnan ja toimisto-ohjelmat. Luotettaviin Microsoftin ohjelmistoihin perustuva Microsoft Office 365 toimii ns. pilvipalveluna: ohjelmistot jaetaan käyttäjille virtuaalisesti niin, että niitä voi käyttää missä tahansa tietokoneilla tai älypuhelimilla. Palvelu sisältää myös Verkkotunnuksen: saat siis samassa paketissa yrityksesi nimeen perustuvan sähköpostin ja kotisivut.

 • Käytä sähköpostia näppärästi työpaikalla, tien päällä tai kotitoimistolla.
 • Saat yritys.fi-muotoa olevat sähköpostiosoitteet.
 • Tutut toimisto-ohjelmat (mm. Word, Excel) käytössäsi internetselaimella
 • Kalenteri on aina ajan tasalla ja kollegoiden läsnäolotiedot helposti nähtävillä.
 • Pikaviestit, nettineuvottelut ja tiedostojen jakaminen sujuvaan tiimityöhön.
 • Käyttöönottotuki suomeksi, lisämaksusta myös tekninen tuki ja palvelukäyttäjätuki.
 • Ohjelmistot aina ajan tasalla.

HOSTING -PALVELUT

Hosting-palvelumme sisältää kaiken tarpeellisen, runsaasti tilaa www-sivuille, domain-nimet, sähköpostit, tietokannat ja tuen eri ohjelmointikielille.

Palvelumme on varustettu web-selaimella käytettävällä helppokäyttöisellä hallintaliittymällä jolla voit toteuttaa ylläpitoon liittyvät toimet, esimerkiksi postilaatikoiden lisäämisen.

Toimintamme perusta on luotettavuus. Palvelimemme jokainen yksittäinen osa on HA-kahdennettu. Käytännössä tämä tarkoittaa, ettei yksittäisen osan vahingoittuminen vaikuta palveluiden toimintaan, siinä missä perinteinen ratkaisu lopettaa toimintansa ja aiheuttaa toimimattomuudellaan liiketoiminnallesi isot tappiot.

Käytössämme on varmennuspalvelu, joka suorittaa muuttuneiden tiedostojen varmennuksen kerran vuorokaudessa. Säilytettävät versiot on saatavilla 60vrk taakse joka vuorokauden osalta. Varmennuksien palauttamisesta asiakkaan aloitteesta veloitetaan erikseen. 

Yritysmyynnissämme sinua palvelee:

Marko Kinnunen
Puh. 0400 229 950

Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi(a)ringring.fi